Sónar de dia canvia ubicació

Anem a posar les coses al seu lloc, que ho he estat mirant i sembla que la situació no és tan negra com semblava en una primera lectura de les notícies que ens han arribat. D’entrada, el canvi d’ubicació diürna que sembla que anuncia el festival Sónar (o, si més no, el que s’ha filtrat al diari El País) no es refereix a traslladar-lo a la Fira de l’Hospitalet (on es fa el Sónar de Nit habitualment, des del moment que el traslladaren en aquell lloc des del complex esportiu de la Mar Bella), sinó a la Fira de Montjuïc (la Fira tradicional de la ciutat, al costat est de la muntanya, per on està el MNAC i el Caixafòrum), un espai molt proper a la Plaça d’Espanya i al Paral•lel, que és, de fet, el lloc on va començar el Sónar l’any 1993, abans de localitzar-se al CCCB.

En realitat (i si és així) es tracta d’un espai molt més accessible per a qui siga de Barcelona o n’estiga allotjat a la ciutat i que no deixa de tenir el caràcter urbà i cosmopolita que ha caracteritzat expressament el festival electrònic de Barcelona fins ara. I que era (i hauria de seguir sent-ho) la seua marca de fàbrica. Ho lamentaran els garitos del carrer Tallers o del carrer de Joaquim Costa, però ho agrairan els antres dels voltants del Paral·lel i de tot el Poble Sec. Uns per altres.

Una altra cosa són les especulacions sobre les ganes que té la Diputació de Barcelona (i la nova direcció del CCCB) de separar-se de la política anterior, que en aquest cas ens sembla una postura absolutament absurda i de tenir molt poca vista.

Però no ens precipitem i deixem-ho fins d’ací unes hores, a veure què diuen els responsables del festival en la roda de premsa (sense autoritats polítiques, segons sembla, per primera vegada en la història del festival) que faran a la vella fàbrica de la Damm dimarts a migdia. Alababarada (com no podia ser d’una altra manera) hi serà present per mantenir-vos al corrent.

Ir al inicio de página...

Comentarios:

No deixa de ser una mala notícia en qualsevol cas! Pero bò, esperarem a la roda de premsa a vore que diuen… DjPay, retransmitint en directe!

Lo dijo Templeton el 12.02.2013 a las 09:24