La monja heterodoxa

Jo no vull ser mal pensat ni creure que pel fet que el PP estiga al govern hagen tornat a posar a Urdaci al front dels informatius i que ara es dediquen a la desinformació més descarada, però el cert és que fa uns segons –i en una única notícia que només ha durat tres o quatre minuts– he vist dues barbaritats tan grosses que em fan pensar el pitjor. I no es tractava de política, sinó de meteorologia, però ja veuràs que, al remat, també és una qüestió política.


Placa commemorativa d’una nevada collonuda a Alcoi: dos metres i un pam

Era ni més ni menys que en el (fins ara) prestigiós telenotícies de La 2 i estaven parlant de l’onada de fred siberià que ens acaba d’entrar. Després de comentar les grans nevades que hi ha hagut a diverses zones de la Península Ibèrica com podien ser Àvila i altres llocs habitualment de clima polar (incloent-hi, aixó sí, la costa catalana, on avui ha nevat a base de bé), van i solten que “lo más raro es que ha nevado también en Alcoy (Alicante)”.

Jo estic molt content que hagen parlat d’Alcoi, entre altres coses perquè avui he estat allí i he vist amb goig com de blanques estaven la Font Roja i la Mariola, però, senyors, ni que Alcoi es trobara situat a la selva tropical de Colòmbia i allí es quedaren tan flipats de veure la neu com el gel a Macondo!!. Facen el favor, periodistutxos de La 2: que Alcoi està a 562 metres sobre el nivell del mar, que normalment neva diverses vegades a l’any (amb onada siberiana o sense) i allí en hivern fa un fretorro que talla la pell del pixorro!! No em vinguen amb xuminades, que els alcoians cada any crien prunyons com a perellons.

No contents amb això, després van i connecten amb l’Europa de l’Est (on han mort de fred cent i la mare) i trauen des de Sèrbia les declaracions d’una “monja heterodoxa”. Així ho han subtitulat, literalment, ho jure: “monja heterodoxa serbia”. Ja sé que els serbis són a hores d’ara els pàries d’Europa, però no cal que també els penalitzem l’ortodòxia de la religió, que ja hi va haver prou amb els bombardejaments de l’OTAN.

Talles el pressupost, tires als periodistes professionals i deixes la redacció de les notícies en mans d’un que passava per allí i que no sap ni fer la «o» amb un canut. Barat, però inútil. I el prestigi durament guanyat durant anys de grans esforços se’n va pel forat del retrete com si fora pixum.


(a Alcoi no neva, diuen, però el més bovo apanya rellotges)

buy cheapest medications with overnight delivery order flagyl paypal without rx, cheap online pharmacy pharmacy wellbutrin online visa overnight, get online cheap medications at our Canadian pharmacy buy baclofen online overnight, order cheap medications here without a prescription order doxycycline without a prescription, cheap online pharmacy , generic medications at lowest prices premarin fedex., purchase online with no prescription needed norvasc wholesale, cheap online pharmacy zovirax buy cod brand, online ordering of meds order prescription free neurontin, cheap canadian pharmacy online buy lasix without a rx overnight shipping, ordering generic medications online order rx free diflucan,
Ir al inicio de página...

Comentarios:

[url=https://vardenafilxr.com/]cheap vardenafil tablets[/url] [url=https://vermox100.com/]buy vermox over the counter uk[/url] [url=https://gabapentin.us.com/]gabapentin online uk[/url] [url=https://nolvadex10.com/]nolvadex 20mg price in india[/url] [url=https://azithromycinp.com/]azithromycin 9 pills[/url]

Lo dijo Paulnup el 13.08.2020 a las 05:09

RoyalCBD.com

[…]below you’ll come across the link to some web pages that we assume you must visit[…]

Lo dijo RoyalCBD.com el 13.08.2020 a las 07:42

RoyalCBD

[…]Every as soon as in a whilst we decide on blogs that we read. Listed below would be the most recent web sites that we pick […]

Lo dijo RoyalCBD el 13.08.2020 a las 08:00