València plora la mort de Kim Jong-il

Tot i que amb tres mesos de retard, el dol pel traspàs de Kim Jong-il, Líder Suprem de la República Popular Democràtica de Corea, ha arribat aquest cap de setmana a la ciutat de València.

Durant dos dies i quasi dues nits, milers i milers de valencians, abillats amb els vestits típics de la regió de Pyongyang, han desfilat pels carrers de la capital valenciana amb grandíssimes mostres de dolor i en mig de plors inconsolables, que no han desmerescut per a res les escenes esgarrifoses vistes el desembre passat als pobles i ciutats de Corea del Nord.

Les autoritats valencianes (amb la Lideressa Estimada Lola Johnson, consellera de Turisme, Cultura i Valenbisi al capdavant) s’han unit a la magna processó de flagel•lants i, entre llàgrimes i mocs, han expressat la seua indestructible acceptació dels Principis Generals del Movimiento del Líder Suprem.

“Les mostres de submissió han estat suficients”, ha expressat la Gran Dirigent. «De moment, sembla que tots s’ho han pres a pit i, per tant, no caldrà enviar ningú als camps de concentració».

Ir al inicio de página...

Comentarios:

JUAAAAAAAAAASSS!!! gràn Emili, per fi se li ha donat el acomiadament que es mereixia…

Lo dijo Antoñita la Fantástica el 19.03.2012 a las 10:51

Boníssim!

Lo dijo Emi el 20.03.2012 a las 12:35

MareKimJongilsinyó !!!

Lo dijo Kramp el 21.03.2012 a las 00:36

jjajajajajaja grandísimo! enorme!!!

Lo dijo Templeton el 21.03.2012 a las 08:58

Que guapes que son les valencianes, plorant i rient

Lo dijo Mutxamelero el 29.03.2012 a las 17:30