Una altra escultura que parla…o millor encara, que es canvia de roba!!

Només Corea del Nord i el grandíssim Kim Jong-un (fill de Kim Jong-il i nét de Kim il-sung, l’única dinastia pressumptament comunista del món que es perpetua al llarg dels decennis) han aconseguit derrotar en surrealisme al País Valencià i precisament en el terreny on aquest dominava l’avantguarda mundial des de temps immemorials: el de les estàtues marcianes i les rotondes lletges a morir.

Si fa només uns dies l’espaterrant escultor Barbaflorida Ripollés es va passar una nit en vetlla parlant amb la seua escultura que el vent havia tombat, ara el règim de Pyongyang ha aconseguit deixar-lo a l’altura del betum canviant-li la jupa al monumental recordatori que s’havia erigit en memòria dels seus pares de la pàtria. I, de pas, han tirat unes quantes bombes atòmiques, que això sempre queda de puta mare. Tota pedra fa paret i han demostrat que els valencians no podem competir amb ells amb les nostres mascletaes

Però al País Valencià no ens rendim i ara contraataquem per a convertir la merda d’escultura de Ripollés en una mena d’Oracle de Delfos que no se’l salta ni un gitano.

Coreano: méteme la mano por el ano!!
Us foteu, que no podreu amb nosaltres!! …i no mos fareu coreans!!

(Nota: la meua dona diu que, a més de canviar-li l’abric a Kim Jong-il, aquest sembla que ara està més gros, que la panxa li reglota més que abans: una subtil heretgia dels escultors nordcoreans? una fisura en el règim que anuncia futurs esponerosos de color turquesa democràtica? un matí de ressaca quan van fer els càlculs per al canvi d’indumentària? …No ho sabrem mai: els misteris de l’Orient són inescrutables…)

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Deja tu comentario...