Spectra / 3

Tercer Simposi Mundial sobre Teories de la Conspiració

¿Sabies que la fórmula secreta més buscada després de la de la Coca-Cola és la del Bisolvon Compositum? ¿sabies que hi ha una unitat especial del Mossad israelià dedicada exclusivament a vigilar i protegir els laboratoris ultrasecrets on es fabrica aquesta medicina, situats a la vora de la Mar Morta? ¿sabies que els efectes secundaris d’aquest xarop ja es detallen parcialment a l’Evangeli apòcrif del Profeta Enoch?

Trobaràs solució a tots aquests gran dilemes a SPECTRA, el Tercer Simposi Mundial sobre Teories de la Conspiració, que se celebrarà a València els dies 22 i 23 d’abril de 2010, amb les intervencions de grans investigadors escèptico-conspiranoics com són Javier Armentia, Luis Alfonso Gámez, Javier Cavanilles o Joaquim Clemente.

Amb la participació estel·lar del (presumpte) hacker alemany Marko Rogge, directament implicat en la invenció de diversos virus i troians i en la misteriosa eliminació, durant la Guerra Freda, de determinats hackers que havien estat passant informació dels Estats Units a la Unió Soviètica.

Tot això, sota la batuta del mestre de cerimònies Mike Ibáñez (àlies Mihail Ibn-Aneç), que unes vegades es presenta com a Gran Príncep de la Lògia de l’Orient del Més Enllà i, les altres, com a misteriós terrorista tamil empadronat a Alepo (Síria).

I com a final de festa, una sessió de ConspiRàdio a la Terrassa de l’Octubre CCC el divendres 23 d’abril a les 23h, amb invitació a tots els assistents al còctel oficial d’Spectra, l’Agent Orange. I compte amb la programació, perquè és possible que després hi haja sessió Alababarada Conspiracy: seguirem informant!

SPECTRA
Tercer Simposi Mundial sobre Teories de la Conspiració
València, 22 i 23 d’abril de 2010

ENTRADA LLIURE / AFORAMENT LIMITAT / DIVERSIÓ GARANTIDA

+(des)info:
http://www.spectra.cat
http://www.mess-age.com
http://www.octubre.cat

Ir al inicio de página...

Comentarios:

En efecto la fiesta continuará después en el 47 Social Club: Alababarada Conspiracy!!

Lo dijo Templeton el 31.03.2010 a las 16:38

Estava el Profeta Enoch
parlant amb el Rei Saül
i el gos pelut de Sant Roc
li pegà un mos en el cul.

Lo dijo Nabucodonosor el 01.04.2010 a las 00:54

Lo dijo Temple el 06.04.2010 a las 21:08

Deja tu comentario...