Spectra 09

València, 2, 3 i 4 d’abril de 2009$pectra
vol abastar el Cospiracionisme o la Teoria de la Conspiració com part de la cultura (o contra-cultura) popular, a la qual cada cop hi serà més present. I l’abastarà mitjançant allò que ha generat: llibres, films, televisió, música, notícies… i també mitjançant aquells que ho han generat, des d’artistes o historiadors fins a periodistes d’investigació o agitadors underground.

$pectra vol reflexionar, mitjançant aquests vehicles i autors, sobre allò que genera el fet de viure a l’Era de l’Informació, en una Mediasfera a la qual la informació esdevé matèria que pot funcionar com una vitamina o com una toxina: de vegades la informació en lloc de servir per a esvaïr dubtes o desvetllar una possible veritat, el que fa es crear més dubtes i encobrir aquella possible veritat, servint com a control de la població -o de la seua opinió-. La reacció serà la desconfiança envers el discurs del establishment, de les versions oficialistes de la Història o de certes històries de les quals s’amagaran dades i fets, generant la necesitat de tenir d’altres fonts d’informació més enllà de les oficials.

$pectra, diuen, forma part de la major Conspiració mai coneguda. Instaura la Cultura de la Sospita i serveix finalment com una forma d’estudiar connexions extranyes que permetin de vegades reconfigurar la realitat i demolir idees pre-establertes. Més que respostes, hi ha preguntes.

Aquesta edició 2009 serà una evident EuroSpectra amb convidats britànics i amb productes arribats d’Amsterdam o Torí. Un dels leit-motivs, dels temes principals de Spectra 09 serà Política i Conspiració, amb un dia central per aquesta temàtica: el divendres 3 d’abril.

PROGRAMA

Dijous, 2 d’abril
17 h: Projecció de Loose Change, de Dylan Avery (EEUU, V.O.S.E.), documental bàsic per a l’estudi de la conspiració al voltant de l’11/S.
19: Conferència inaugural a càrrec de Javier Cavanilles, La cara fosca d’Obama, una visió-altra del Nou Amo del Món.
19,45 h: Vicente-Juan Ballester Olmos, autoritat en el terreny de l’ufologia, ens oferirà Fenòmen OVNI i idees conspiranoiques.
20,45 h: Intervenció de Mike Ibáñez, TeleConsp: És viu en Jordi Hurtado? El televisor i la televisió com terrenys conspiratius + projecció de acT.V.ty by Mess/age.

Divendres 3 d’abril
17,30 h: UK-Spectra: Projecció de 638 Ways to Kill Castro de Dolan Cannell (V.O.) pel Chanel 4 britànic. Commemorarem el cinquantè aniversari de la revolució castrista.
19 h: La xarxa neonazi internacional: una conspiració entre la ficció i els interessos econòmics. Conferència del periodista d’investigació Marià Sánchez Soler, expert en trames ultradretanes.
20 h: seqüeles del 11/S: Projecció de Fitna (Holanda, V.O.S.E.), polèmic documental del polític Geert Wilders i comentari sobre la seua polèmica difusio el març de 2008.
20,15 h: UK-Spectra: Robin Ramsay, editor de The Lobster i col.laborador a Fortean Times, ens parlarà a la seua conferència de Politics And Paranoia. (Traducció simultània).
21,15: El ProtoGrama, audiovisual d’agit-prop a càrrec d’Arturo Bastón i Félix Pérez-Hita, que ens el presentaran com “un estudi sobre la mentida”.

Dissabte 4 d’abril
17,30 h: Segon passi de El ProtoGrama
18,00 h: Projecció de Mock Up On Mu, de Craig Baldwin (EEUU, V.O.S.E.) semificció ultrapsicotrònica d’aquest geni nordamericà del cinema de reciclatge i l’agitació cultural.
20,00 h: Spectra-UK: Welcome To Mars, Spoken Word de Ken Hollings. El col.laborador de Ctheory o The Wire, ens parla dels Estats Units de la Space Age i la Cold War, la època més conspiranoica dels segle XX (Traducció simultània).
21 h: CosmiConspiració. Concert de My Cat Is An Alien, duet de bessons torinesos que actuen per primer cop a Espanya convidats per Spectra i el cicle de música experimental ((vibra)).

+ info a www.spectra.cat
Xtra-$pectr
$- Exposició interactiva El meu propi retrat robot, al hall de l’OCCC.
$- Dissabte: Marató de teleficció conspirativa: X-Files, The Prisoner, 24…
de 10 a 22 hores. 1ª planta de l’OCCC.
+ a les 23.30h: Alababarada Djs Conspiracy + guest: Dj Yekcoj Csid, the satanic Dj (47 Social Club, c/ Quart, 47, Barri del Carme – entrada lliure)
$- Spectra 09 – Sintonia (desclassificada): Interruptus – Nad Spiro

IMPORTANT: Si no pots assistir in situ, es poden seguir les activitats en DIRECTE, en temps real, mitjançant un canal a Mogulus i també en diferit a Youtube, on es penjaran videos sobre les conferències, intervencions, etc. i on podràs també trobar material de Spectra 08.

online pharmacy where to purchase synthroid no prescription no fees, and buy online buy accutane discount, and buy cheap online order valtrex cod next day delivery, and pharmacy cheapest purchase retin-a no visa without prescription, and buy online lasix discount fedex no prescription, and order online online pharmacy arimidex no prescription, and order online snuffing prozac, and buy cheap online norvasc online overnight, and buy cheap best doxycycline online pill, and cheap medications buy hydrochlorothiazide without prescription at alabama, and pharmacy online premarin shipped overnight without a prescription, and order online baclofen online australia, and generic medications lipitor rezept, and buy cheap online flagyl er cod pharmacy, and order cheap Buy zithromax overnight shipping, and pharmacy online wellbutrin irritability, and purchase with no prescription purchase cheapest diflucan online, and cheap medications purchase no prior prescription zovirax (acyclovir), and cheap medications no presciption clomid, and buy cheap bactrim bars without prescription, and online cheap medications purchase amoxil amex online without rx, and buy cheapest bose wave radio paxil, and buy cheap acyclovir valtrex, and generic medications neurontin without a prescription canadian, and buy cheap online propecia uk, and
Ir al inicio de página...

Comentarios:

Y fin de fiesta de este interesante Simposio (que gran palabra) con ALABABARADA DJ’s en el 47, toma ya!

Lo dijo TEmple el 24.03.2009 a las 20:33

Deja tu comentario...