¡Saque la lengua!

Ahir, i com que sóc un taratot, baixant les escales de la faena em vaig pegar una tonya de cágate-lorito. M’he fet una blaüra en el llom que semble un lluç, però el que més em preocupa és l’estat de les meues costelles, que, pel mal que em fan, pensava que alguna s’hauria asclat i estaria punxant-me la melsa o el fetge o alguna cosa semblant. Tres o quatre hores de vida com a màxim.

Aquest matí he anat a la mútua i el bon home que m’ha atès em solta: “faça el favor d’abaixar-se el pantalons, a veure què tenim per ahi”. Jo li he dit: “mire, doctor, que el que em fa mal és el costellam i no l’entrecuix”, però ell m’ha contestat, sense immutar-se: “abaixe-se’ls igual, que mai no se sap”.

(és tot una broma: el senyor doctor m’ha atès com un cavaller i després m’ha inflat a faixes, pomades i pastis, algunes de les quals estic convençut que són drongues i tot. No pare de prendre’n, per si de cas)

Els dibuixets són del gran Oski, un dels millors, escanejats a posta per aquest post des de la seua edició en el DDT. I la historieta de la mútua és l’excusa que he trobat per a penjar-los

generic medications at lowest prices purchase flagyl online no membership, generic medications at lowest prices doxycycline no dr, generic medications online ordering canadian rxs lasix, USA pharmacy – cheapest medications, huge discounts baclofen no online without rx visa, generic medications online ordering long term effects of arimidex, generic medications at lowest prices zovirax cod next day delivery, generic medications online ordering how to order diflucan online without a rx, buy cheap generic medications online pictures of wellbutrin xl, get online cheap medications at our Canadian pharmacy premarin 1.25, buy online meds – wide range of products order neurontin cod next day delivery, USA pharmacy – cheapest medications, huge discounts order buy norvasc online,
Ir al inicio de página...

Deja tu comentario...