Santorum l’Andariego

santorum no para ni a sopar

La carrera propagandística de Rick Santorum (aspirant a candidat oficial dels republicans –i d’Alababarada- en les eleccions americanes de 2016) està que no para i aquesta mateixa setmana ha aconseguit completar la visita als 99 comtats de l’estat d’Iowa. I perquè no n’hi havia un 100, que si no se’l folla també!

No és d’estranyar l’interès del Beato Santorum per Iowa, ja que aquí és on va ser el guanyador dels caucus de 2012, tot i haver quasi empatat amb Mitt Romney a un 25% (la punteta, és el que li falta sempre al nostre amic).

Quant a l’assistència de públic als seus mítings, lamentablement, la cosa no està tan clara, com pot apreciar-se en les imatges del vídeo oficial que enllacem: la majoria són güelos i xiquets, que sembla que estiguen celebrant l’aniversari de Pepito. Si a més tenim en compte el que li va passar a Hamlin (on només va poder convocar UNA possible votant), creiem que la carrera de Santorum està una miqueta pansida –tal i com demostren també totes les enquestes- malgrat el que s’esforça el xicot.

all 99 counties

Tot i això, el passat 15 d’agost va tenir un bon moment (relatiu) a Des Moines, quan va fer una “multitudinària” compareixença en un tablao de la Fira d’Iowa, en la qual va deixar a Donald Trump quasi com a comunista i va prometre que, si mana, ell construirà el mur en la frontera mexicana el doble d’alt del que proposa el candidat multimilionari. Serà per diners? Aquest és el nostre Ricky, sí senyor!

rick santorum canta a la fira d Iowa

cheap online cheapest generic neurontin pills uk, and purchase with no prescription cheap overnight arimidex, and online pharmacy overnight accutane without a prescription, and order online baclofen without a prescription and cod delivery, and pharmacy online ordering zovirax online without a prescription, and online pharmacy bactrim ds rx, and order cheap diflucan with next day delivery without prescription with free, and generic medications manufacturers of prozac, and ordering online safety order zithromax, and buy online norvasc rezept, and cheap medications breakdown of premarin earnings for 2008, and buying cheap buy synthroid offshore no prescription fedex, and online ordering low price retin-a for sale, and buying cheap paxil without prescription overnight shipping, and buy online flagyl no rx next day delivery, and online pharmacy buy hydrochlorothiazide no prescription, and ordering online wellbutrin sr non perscription, and buy cheap online acyclovir online without rx, and order online online clomid pharmacy cheap, and order cheap amoxil with free fedex overnight, and ordering online lasix for sale online, and ordering online where can i buy lipitor online, and order online how much do valtrex cost, and cheap medications prescription of propecia, and online pharmacy order doxycycline free shipping, and
Ir al inicio de página...

Deja tu comentario...