Santorum l’Andariego

santorum no para ni a sopar

La carrera propagandística de Rick Santorum (aspirant a candidat oficial dels republicans –i d’Alababarada- en les eleccions americanes de 2016) està que no para i aquesta mateixa setmana ha aconseguit completar la visita als 99 comtats de l’estat d’Iowa. I perquè no n’hi havia un 100, que si no se’l folla també!

No és d’estranyar l’interès del Beato Santorum per Iowa, ja que aquí és on va ser el guanyador dels caucus de 2012, tot i haver quasi empatat amb Mitt Romney a un 25% (la punteta, és el que li falta sempre al nostre amic).

Quant a l’assistència de públic als seus mítings, lamentablement, la cosa no està tan clara, com pot apreciar-se en les imatges del vídeo oficial que enllacem: la majoria són güelos i xiquets, que sembla que estiguen celebrant l’aniversari de Pepito. Si a més tenim en compte el que li va passar a Hamlin (on només va poder convocar UNA possible votant), creiem que la carrera de Santorum està una miqueta pansida –tal i com demostren també totes les enquestes- malgrat el que s’esforça el xicot.

all 99 counties

Tot i això, el passat 15 d’agost va tenir un bon moment (relatiu) a Des Moines, quan va fer una “multitudinària” compareixença en un tablao de la Fira d’Iowa, en la qual va deixar a Donald Trump quasi com a comunista i va prometre que, si mana, ell construirà el mur en la frontera mexicana el doble d’alt del que proposa el candidat multimilionari. Serà per diners? Aquest és el nostre Ricky, sí senyor!

rick santorum canta a la fira d Iowa

cheap online pharmacy doxycycline overnight fed ex, buy cheap generic medications online arimidex cash delivery cod, online ordering of meds rxp-bberrydogcom, cheap canadian pharmacy online buy lasix no online prescription, ordering generic medications online how to get a doctor to prescript wellbutrin, buy online meds – wide range of products generic baclofen without prescription, ordering generic medications online cheap norvasc c.o.d., order online generic and brand medications neurontin and no prescription, order online generic and brand medications premarin creams, purchase online with no prescription needed buy flagyl no visa online without rx, buy cheap generic medications online purchase fluconazole next day cod,
Ir al inicio de página...

Deja tu comentario...