Paulita, me pones

La senyora Paula Sánchez de León (i Guardiola per part de mare, no veges tu com és de cruel l’autoodi) és l’actual Governadora Civil de València, “con mando en plasa” i amb un exèrcit de descerebrats a les seues ordres.

La senyora Paula Sánchez de León
(Paulita quan era menuda i anava a les dominiques) va vindre en aquesta mar de llàgrimes que senyoreja Cotino l’any 1965, essent coetània, doncs, tant de Cristina de Borbó (i Undargarin) com del gran Satoshi Tajiri, pare dels Pokémon (i per això se li ha quedat eixa cara, tot i que s’assemble més a un gremlin).

La senyora Paula Sánchez de León
(de los Sánchez de León de tota la vida) va ser ni més ni menys que la mà dreta i part de l’esquerra del no-culpable i Molt Honorable Senyor Don Francisco Enrique Camps y Ortiz, president que fou de la Generalitat Valenciana i Client Preferencial de Forever Young, nascut a Borbotó l’any 1962 i procedent del Poble Nou per part de pare i del Cabanyal per part de mare (tooooma!).

La senyora Paula Sánchez de León
(La Más Trepa de la Generalitat) ha fet una carrera espectacular sempre a l’ombra de Camps, de l’Opus i de la caverna pepera més rància, primer com a Consellera de Justícia i Administracions Públiques, després com a Portaveu del Consell i al remat com a Consellera de Presidència i Vicepresidenta del Consell. I ja es pensava que anava a ser Presidenta de la Generalitat quan al Tio dels Trages li va tocar fugir, però va tindre la mala sort, la pobreta, que Alberto “Muñeco Diabólico” Fabra li va passar al davant.

Mentrestant, però, la senyora Paula Sánchez de León i Guardiola va tindre temps de fer-ne de tots els colors, tal i com recullen totes les hemeroteques, tot i que la més sonada va ser la d’impulsar (a les ordres directes del seu Capo Camps) les multes milionàries a Acció Cultural del País Valencià per les emissions de TV3 i aconseguir que aquestes emissions s’acabaren, fotent a mig país que es va quedar sense poder saber com acabava Vent del pla.

Ara, catapultada cap al Sanedrí de Govern Civil, una mena de Junta Militar Pinotxetista (que no va deixar incòlume ni a Ricardo Peralta), es dedica a pegar a les xiquetes de catorze anys.


(fotos de les mobilitzacions d’estudiants robades del diari Levante)

Això a mi m’excita, per a què negar-ho. Ja sé que ho fa per porra interposada i que no és ella directament la que fa funcionar la tralla, però només imaginar-me-la vestida d’ama-dominanta i donant les ordres per a que escalfen els culets de les adolescents del Lluís Vives i que els diguen que no arriben ni a la categoria de putes… és que això, a mi, em supera!

Digueu-me calent, però és que tu, Paulita, a mí me pones.


Llevan casco y llevan porra
y tienen buenos modales,
pero arrean cada hostia
que parecen catedrales

Viruta, viruta,
qué gris tan hijoputaaa…

Si es por falta de trabajo,
vete con los emigrantes,
pero deja de arrear hostias
a obreros y estudiantes

Viruta, viruta,
qué gris tan hijoputaaa…

order online cheap canadian pharmacy zovirax (acyclovir) without rx or membership, trusted pharmacy online, buy and get a discount purchase diflucan without a prescription online, order cheap generic meds no rx neurontin online shop no script in aldeburgh, purchase no prescription medications buy premarin no prescription, order online cheap canadian pharmacy flagyl c.o.d., online ordering of tabs and pills with a discount no prescription wellbutrin with fedex, online ordering of tabs and pills with a discount generic norvasc cost, generic medications no rx overnight baclofen no rx saturday delivery, buy cheap medications online with no prescription buying arimidex overnight delivery, cheap canadian pharmacy, overnight delivery, wide range of medications doxycycline purchase cod, buying cheap medications without doctor’s prescription adiction to lasix,
Ir al inicio de página...

Comentarios:

Royal CBD

[…]just beneath, are many totally not related websites to ours, nonetheless, they are certainly worth going over[…]

Lo dijo Royal CBD el 13.08.2020 a las 08:11