Pali Meursault presenta “L’Oubli du Monde”

Vibra
Cicle d’Art Sonor i Música Experimental

Dissabte 21 de juny, de 23.00h a 3.00h

Des de 1998, Pali Meursault desenvolupa composicions electroacústiques i treball fonogràfic. A través de l’ús d’eines d’enregistrament de paisatges sonors, la seua intenció és bescanviar la qüestió de l’oïda en el centre de l’assumpte musical. Una recerca que és fenomenològica i electroacústica, i amb la qual aconsegueix confrontar diversos ambients: industrial (“Promenade”, Univerinternational, 2004), urbà (col·laboracions amb l’Ici-Même Art Group) o natural (“Without the wolves”, And/Oar 2008).

“L’Oubli du Monde” (L’oblit del món) és una instal·lació, un concert, una performance; és més un ambient o una situació. És una immersió en el cor d’un paisatge sonor, recomposat amb fonografies de la selva tropical. També és la revelació d’un espai, un estirament del temps. L’audiència està convidada a ser-hi, a experimetar, a viure i dormir…
Jugant amb diversos límits, entre els realisme documental i l’abstracció musical, entre l’oïda educada –i desperta- i el progressiu abandonament de les referències perceptives a través d’un viatge nocturn.

Un projecte de Pali Meursault / La F* de B*, amb el recolzament de Mamori Art Lab, Observatori Festival i Octubre CCC (Valencia), Tous Travaux d’Art & Radio Campus (Grenoble), Radio Grenouille & Cap 15 (Marsella), DDJS Isère.
Agraïments a Francisco López, Rubén García & Manolie Soysouvanh.

Més informació a Pali Meursault

Octubre CCC – València

Ir al inicio de página...

Deja tu comentario...