Olga Mink @ Octubre CCC

cicle s0n1v1s10 de vdjs + djs
Divendres 15 de maig a les 20h

Olga Mink treballa com a media-artist i cineasta als Països Baixos. El seu treball va des de l’aproximació conceptual als mitjans digitals fins a les performances audiovisuals, passant per les instal·lacions interactives, el disseny, l’animació i els programes educatius. Investiga a fons la frontera entre els mitjans de comunicació i les arts, sempre tractant de crear experiències noves i úniques. El 2003 fou designada comissària d’una instal·lació interactiva permanent en un centre cultural de recent construcció al sud d’Holanda. També comissaria esdeveniments relacionats amb els nous mitjans de comunicació i performances cinematogràfiques en directe.

Tot i que en aquesta ocasió actuarà sola, Mink col·labora habitualment amb Scanner, pseudònim sota el que s’amaga l’artista britànic Robin Rimbaud, també explorador incansable dels territoris experimentals, autor de controvertits treballs fets a partir de converses pel mòbil i buscador del soroll ocult de les modernes metròpolis, que s’ha guanyat l’admiració, entre altres, de Björk, Aphex Twin o Stockhausen.

La seua empremta està molt present en el seu espectacle The Nature of Being, una performance guiada pel so i la imatge contemplatives amb l’objectiu de modelar una història abstracta. Mitjançant projeccions immersives, visions panoràmiques i so envolvent, reinterpreten la sensualitat i la connecten amb múltiples realitat en una perspectiva caleidoscòpica, que fon i juxtaposa diversos punts de vista. Mink i Scanner comparteixen el desig incansable de recerca de l’extraordinari dins de l’ordinari, del color en la foscor, del so en el silenci.

Octubre CCC
Sant Ferran, 12
46001 València

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Hola, esoty haciendo un trabajo sobre Olga Mink & Scanner sobre un proyecto suyo «Atlantida» presentado en la Bienal de Canarias y ando buscando informacion técnica. Alguien podria decirme donde puedo encontrar algo?¿? Gracias.

Lo dijo Efika el 08.05.2009 a las 02:45