Notícia bomba!!

Rick_Santorum_Pic1

(què fa el Beato Santorum II)

El candidat oficial d’Alababarada a la Presidència dels Estats Units, el republicà extremadament beato Rick Santorum, rebrà demà dissabte 6 de juny les Claus de la Ciutat de Roanoke (TX).

El consistori en ple de la bonica ciutat de Roanoke (de 8.000 habitants, situada a la conurbació de Dallas – Fort Worth), molt coneguda per la categoria dels seus restaurants (que han fet que se l’anomene com “The Unique Dining Capital of Texas”) lliurarà demà les Claus de la Ciutat al nostre venerat Rick Santorum. La cerimònia tindrà lloc a les 9.30h del matí (suposem que després d’haver desdejunat) al Rancho Martínez. Santorum està que no s’aguanta de l’alegria i nosaltres el felicitem i l’aplaudim i li fem reverències sense parar.

En un altre ordre de coses, el nostre Beato ha pronunciat avui divendres 5 una conferència a la localitat de McKinney (també a Texas) en contra d’ISIS i de l’Islam radical. No hem d’oblidar que el senador Beato va formar part durant vuit anys del Comitè de Serveis Armats del Senat i que va ser un dels autors de les sancions contra Síria i l’Iran. I això que aquells també són beatos…

Roanoke4

Districte històric de Roanoke (TX). La perruqueria de la dreta abans era el Continental State Bank, que va ser atracat per Bonnie & Clyde en la dècada dels 30. De fet, la parella de bandolers van residir a la ciutat una bona temporada i, com es nota, van crear uns precedents excel·lents.

Ir al inicio de página...

Deja tu comentario...