Maig negre a Alacant

L’incombustible Marià Sánchez Soler –flamant guanyador, per cert, del Premi de la Crítica Literaria Valenciana pel seu darrer llibre Anatomía del crimen (Ed. Reino de Cordelia)– ens anuncia ja la vuitena edició de Mayo negro, les jornades sobre cinema i novel·la negres que anualment dirigeix a la Universitat d’Alacant.
El tema d’enguany no podia ser més interessant: “Conspiranoia: conspirador, analista, sicari, espia”, dedicat a estudiar la literatura basada en els complots, l’espionatge, les organitzacions secretes, els assassins a sou… Ja se’m posen els pèls de punta només de preveure les diverses sessions i projeccions que es realitzaran. Serà del 30 de maig al 2 de juny a la seu de la Universitat al centre d’Alacant.
Marià Sánchez Soler, per la seua banda, a més de bon estudiós de la novel·la negra i millor narrador, és un crack del periodisme d’investigació, autor de treballs bàsics com Los hijos del 20-N, Descenso a los fascismos, Ricos por la patria, Las sotanas del PP, Baltasar Garzón: tigre de papel, o la fonamental La transición sangrienta.

Ir al inicio de página...

Comentarios cerrados.