Leds Visuals @ Octubre CCC

Cicle s0n1v1s10 de vjds
Octubre CCC
Divendres 21 de novembre, 20.00h, entrada lliure

ledsvisuals.jpg

Leds Visuals és el projecte en comú de Manolo Conde (il·luminador) i Dioni Sánchez (Dj, Vj i dissenyador gràfic), que ja porten molts anys treballant junts en el concepte clubmosphere: l’ambientació de clubs emprant projeccions estàtiques, vídeo i il·luminació. El seu treball s’ha pot seguir, durant alguns anys, al mític Le Club de València.
Actualment, Leds Visuals empra los projeccions de vídeo com un element més de la il·luminació, tot projectant les visuals tant sobre el públic com sobre pantalles o estructures tridimensionals, una idea transgressora que estan començant a emprar alguns artistes visuals d’arreu del món.
Tecnologia led, vídeo, vectors i gràfiques minimalistes es combinen en el seu treball, per aconseguir un resultat d’una estètica visual impactant i avantguardista.
Han treballat per al Festival de Teatre Sagunt a Escena, per a clubs com Deseo 54 (on han dissenyat integrament el seu escenari) i Apache. A més, son una de les peces clau de la clubmosphere de les molt undergrounds festes “Hi!”, on posen a prova els seus experiments visuals.
Per al cicle s0n1v1s10 presentaran els seus darrers treballs, en el quals experimenten amb vídeo, il·luminació i la projecció en materials tridimensionals.


Octubre CCC

Sant Ferran, 12
46001 València

Ir al inicio de página...

Comentarios cerrados.