La Ruta del Balafiament

…de les Corts als barracons escolars passant per Ciegsa…
…del circuit de Fórmula 1 al «Nuevo Nazaret», dos deserts de la ciutat…
…de Sociòpolis, l’engany d’una falsa política social de la vivenda a València, a Emarsa, on el poder fa pudor…

Descobreix una nova proposta de turisme ciutadà, tot seguint un recorregut molt documentat pels múltiples punts negres del balafiament i la corrupció a València.

Realitza una visita lúdica i guiada, feta per periodistes i activistes ciudadans, que et donarà una visió més completa i real d’aquesta “ciudad de los grandes eventos”.

Un itinerari fet en autobús visitant 15 racons de l’urb on es troben soterrats més de 15.000 milions d’euros fruit de concessions públiques immorals, saquejos a les Caixes, expansions immobiliàries especulatives, promocions “socials” per a benefici privat, regals i permutes avantatjoses, edificis administratius de disseny completament innecessaris i moltes altres meravelles dignes d’un conte de pirates i corsaris que ens obriran els ulls davant la dimensió del “corralito” valencià i el “modus operandi” dels nostres governants locals i autonòmics del Cap i Casal.


Descobreix l’altra cara de València !!!

Reserva la teua plaça i comparteix l’experiència amb els teus amics. El recorregut dura 3 hores. L’aportació econòmica és voluntària. Els telèfons per a més informació i reserves són el 695 59 44 i 695 52 86 00 o a través del mail despilfarrovalencia[a]gmail.com

TOTS ELS DISSABTES DE 10 A 13h

ah! i quan arribes al Cabanyal, et conviden a una picaeta de xorissos de l’infern!!

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Genial!!!

Lo dijo eli el 18.05.2012 a las 10:13

Jo vull anar!!!!

Lo dijo Papi el 18.05.2012 a las 13:41

Una representació d’Alababarada anà ahir a la ruta, que estigué en aquest cas amenitzada per Xavi Castillo i el seu Veriue-ho (no vos el perdeu dimarts!).

Recomanem de totes totes que vos apunteu a les properes edicions d’aquesta ruta que no només mostra (visualment, gràfica i documental) els casos més famosos de malbaratament sinó també altres situacions flagrants que no han arribat a tindre una repercusió mediàtica tan potent. A més a més, cal destacar que la ruta és dinàmica i que cada setmana afegeix nous punts negres i integra nous testimonis i desvergonyes.

Enhorabona als organitzadors!

Lo dijo Papi el 27.05.2012 a las 15:00

Ací el «Veriue-ho» a què fa referència el Papi:
http://youtu.be/qxntzMwnd_k

Lo dijo Dj Pay el 30.05.2012 a las 17:09