La porra d’Iowa

Veient que per ací el sr. President del Govern, don Mariano Rajoy, porta mes i mig desaparegut i sense obrir la boca, des de les eleccions que va guanyar (ni una mala entrevista, ni una roda de premsa, ni cap aparició pública per dir res de res, malgrat el mal que està fent), hem pensat anar-nos-en als Caucus d’Iowa que són molt més entretinguts.

Demà dimarts el Partit Republicà començarà a deixar clar quin és el seu candidat a les eleccions presidencials de novembre. La darrera enquesta, publicada ahir dia 1, defineix una terna amb Ron Paul, Mitt Romney i Rick Santorum com a possibles cavalls guanyadors.

Ron Paul és una mena de llibertari d’extrema dreta, Mitt Romney una barreja estranya de mormó amb actuacions suposadament progressistes i Rick Santorum és el més beato de tots: catòlic (i proper a l’Opus Dei), amb set fills, aferrissadament anti-homosexual, contrari a l’avortament, defensor de la introducció del fantasiós “disseny intel·legent” a l’escola, liquidador de la precària seguretat social americana, partidari de la invasió de l’Iraq i disposat a bombardejar l’Iran només piule un mal aiatolà. L’Anita Botella de Pennsylvania, vaja!
A més, Santorum va ser votat com a membre més corrupte del Senat el 2006!!

Jo vote pel Beato Santorum, amb els ulls tancats.

Voteu en els comentaris i a qui encerte li regalarem un meló.

ACTUALITZACIÓ a 4 de gener:
El Beato Santorum, candidat oficial d’Alababarada, ha quedat a només 8 vots de Mitt Romney, guanyador dels caucus d’Iowa, segons que informa el Des Moines Register. Res no està escrit encara en la carrera cap a la Casa Blanca, però la sorpresa ha estat majúscula.
Com que cap dels nostres lectors no ha encertat la victòria de Romney, ens hem estalviat un meló.

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Yo también voto por Santorum!!

Lo dijo Obama el 02.01.2012 a las 20:28

A mi me gusta más el follaoret Newt Gingrich

Lo dijo Ronald Reagan el 02.01.2012 a las 21:55

Como Terminator ninguno…. que vuelva!

Lo dijo Papi el 03.01.2012 a las 12:19

Romney ha ganado al puro estilo Suárez, gracias a su pinta de galán talludito mojabragafajas

Lo dijo maiquel_nait el 04.01.2012 a las 13:33