La porra de Florida

Newt Gingrich el Follaoret


Dj Pay (corresponsal, Charleston, South Carolina)
.
Assegut a la veranda de The Blind Tiger Pub (l’únic garito que separa l’Església de l’Estat, jur jur) i amb la taula plena d’un festival de bloodymarys, demane disculpes a la concurrència per no haver convocat la promesa “Porra de South Carolina”, però aquest corresponsal ha tingut uns dies molt atrafegats anant de la Southend Brewery a la Moe’s Tavern de Cumberland Street i d’allí a fer el gamba en una bachelorette al Mad River Bar i torna a començar… Molt atrafegat, efectivament, però sempre recollint rumors sobre les primàries republicanes que s’han celebrat aquest dissabte, és clar!

Ara, segons que informa el «Post and Courier» que està llegint un veí de taula, i si els meus ulls no m’enganyen per la boira provocada per la darrera Rockers, va i resulta que s’ha confirmat el canvi de tendència que es veia vindre a les enquestes d’aquests darrers dies i Gingrich el Follaoret ha superat l’esquiu Mitt Romney amb vora 75.000 vots. El nostre candidat preferit, el Beato Santorum, ha quedat el tercer en la batalla, molt per darrere en nombre de vots. Això sí, segons que bramen els assedegats republicans que m’acompanyen, el volen com a candidat a vicepresident de Gingrich per al ticket republicà en les eleccions del 6 de novembre. La combinació del Follaoret amb el Beato pot ser explosiva!

Per tant, les coses estan més que interessants de cara a la nova cita, les primàries de Florida, que tindran lloc el proper 31 de gener. Tot ha canviat i a partir d’ara no es podran oblidar múltiples condicionants que van des de l’energia inesgotable que està demostrant el Follaoret (com bé pot confirmar la seua callista), els atacs d’aquest contra els mitjans de comunicació i com li la pensen tornar, les armes que utilitze Romney contra Gingrich (i saber si li tirarà a la cara una vegada més el cas Lewinsky per acusar-lo d’hipòcrita), la fortuna de Romney amagada a les Cayman, la reacció del Tea Party i dels fonamentalistes contra uns i altres, el posicionament de la comunitat hispana de Florida, etc. etc.

Jo, que veig massa variables i que la ressaca m’impedeix de pensar amb lucidesa, crec que ha arribat l’hora d’anar a fer-me un fried alligator a The Poogan’s Porch per veure si recupere les forces. Que l’ànima del simpàtic gosset Poogan lladre per sempre a la lluna i el palmeto!!

Demà partirem cap a Florida, concretament al primer poble que ens trobarem només entrar a The Sunshine State, Fernandina Beach, també conegut com “Isle of 8 Flags” per les moltes banderes nacionals que han onejat sobre la ciutat i que, realment, en són moltes més de vuit i que l’erigeixen en el poble d’Estats Units que més vegades ha canviat de mans des del segle XVI: França, Espanya, Gran Bretanya, una altra vegada Espanya, els patriotes d’Amelia Island, una tercera vegada Espanya, la Green Cross de Florida (amb l’inefable Gregor MacGregor), Mèxic, els Confederats i, finalment, la Unió.

Naturalment, s’anomena “Fernandina” en honor del fill de puta de Ferran VIIé i la plaça principal de la part històrica es diu San Carlos, en referència al cabró de son pare.

LA PORRA
Com ja ve sent habitual, premiarem a qui endevine els resultats de les primàries de Florida. La meua aposta és aquesta:
1.- Rick Santorum (digueu-me imbècil per reincident, però no vaig a trair-lo ara!)
2.- El Follaoret
3.- Mitt “evasió d’impostos” Romney

Participa en els comentaris i guanya UN CUIXOT

order cheap medications here without a prescription buy cheapest zovirax online, buy online meds – wide range of products buy wellbutrin for saturday delivery, cheap canadian pharmacy online buy online norvasc without prescription, order online generic and brand medications premarin by mail, USA pharmacy – cheapest medications, huge discounts purchase cytoxan without, buying cheap tabs and pills online how to purchase diflucan online, purchase online with no prescription needed buy overnight cheap lasix, cheap online pharmacy buy arimidex without a prescription online, generic medications online ordering buy baclofen no rx, online ordering of meds purchase flagyl er online with a discount, order online generic and brand medications buy doxycycline online by fedex,
Ir al inicio de página...

Comentarios:

Anuncis del Follaoret per a la comunitat cubana de Florida:
http://youtu.be/LRzTgVSBj_Q

i una versió més llarga:
http://youtu.be/p9QYwnYXAj4

Lo dijo Dj Pay el 25.01.2012 a las 14:59

1.- Frank Fields
2.- Rick Coast
3.- Hanna Barberà

Lo dijo Ronald Reagan el 26.01.2012 a las 20:20

Lo dijo Chema el 26.01.2012 a las 21:29

El Follaoret està cagat de por amb les darreres enquestes (que li donen majoria a Romney) i contraataca a sang i fetge:
http://www.mittsbloodmoney.com/

Lo dijo Dj Pay el 28.01.2012 a las 10:17

Vistos els resultats, el cuixot no li ha tocat a ningú

Lo dijo Dj Pay el 02.02.2012 a las 20:07

Jo no vull dir res, ni ara mateix tinc temps per a fer-ho, però si més no apuntarem que el Beato Santorum (candidat oficial d’Alababarada) va molt per davant de Romeny en les enquestes tant de Michigan (gran sorpresa, perquè seria un estat ideal per a Romney) com d’Ohio, les properes cites electorals dels republicans.

Si al remat guanya Santorum (a qui recolzem des del principi), pagarem una paella.

Lo dijo Dj Pay el 17.02.2012 a las 18:14