La nit de la princesa

La nit de la princesaSi hom pogués escorcollar el zafonià cementeri dels llibres oblidats, de ben segur trobaria un exemplar de La nit de la princesa. En la tercera prestatgeria del segon corredor, a ma esquerra, delicat però agossarat alhora, protegit pels quaderns de zoologia inèdits de Joan Fuster.

Darrere d’un títol inofensiu, La nit de la princesa amaga un relat misteriós que es capbussa en les aigües transparents de la cala de la Granadella per descobrir el secret tèrbol, ocult desota el folklore, d’una localitat costanera real com un miratge. Si ets d’aquells que tenim la curiosa afició d’identificar-nos amb els personatges de les històries que llegim, aquest llibre et farà sentir prop del perill, molt a prop, tan a prop com a dues lletres de distància. En una cala solitària, durant el gaudi de les hores de deport d’aquest estiu, no podreu evitar guaitar l’onatge de reüll mentrestant llegiu aquest llibre; la mar mai no tornarà a ser la mateixa.

La nit de la princesa, primera novel·la de l’escriptor valencià Ivan Carbonell Iglesias, ha estat publicada per l’editorial Tabarca Llibres i es pot trobar a les llibreries des del passat mes de maig de 2008.

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Interessant novetat!

Ja fa dies que sent que els meus companys de treball parlen d’aquest llibre, que jo no coneixia en absolut. M’ha sorprés molt que per aquesta web freak també apareguera un comentari, però supose que els azulitos estan al dia de tot.

Ara aniré a comprar-me-la.

Gràcies, Papi.

Lo dijo Coronel Decker el 04.06.2008 a las 16:20

Marededeusinyor… el que més por em fa és que l’autor és membre del Centre d’Estudis Contestans

Lo dijo Dj Pay el 04.06.2008 a las 17:17

Fill prodigi de Cocentaina!!

me’l compre ja!

Lo dijo Antoñita la Fantástica el 06.06.2008 a las 00:46

jo m’espere al telefilm a canal 9 (interpretat per imanol arias, clar).
en veritat ja el tinc, i he de dir que s’ha fet molt comercial.
abans molava més.
enhorabona ivan. al primavera sound no es parlava d’una altra cosa.

Lo dijo maiquel_nait el 06.06.2008 a las 10:35

I Franziskano no diu res?

Lo dijo chema303 el 06.06.2008 a las 19:32

Mejor, porque cuando franziskano habla sube el pan, la gasolina o se asuelen pueblos con quema de cabañas y rapto de mujeres incluido.

Lo dijo Antoinette el 08.06.2008 a las 20:13

Pues entonces dejálo como está, que si sube más la gasolina, me vengo en bici a currar………se me van a poner unas cachorras!!……….

Gordaca!! (no pega aquí pero es que me encanta esta palabra)

Lo dijo Gatita Norte el 09.06.2008 a las 08:51

diooos si es mi profe de valenciano q fuerte no lo savia.
IVAN T EXAREMOS DE – !!!!!

Lo dijo SHEILA F. el 02.09.2008 a las 22:01

ivann carbooneeLL ! q taL ? tee examos de menoos =( tienees q volver ya xfavoor,, yo i andrea ivamos mañana a vertee pero alfinal no podeemos xk no nos la vamos a pelar cn tan pokos dias de cLasee,, sabes una cosaa ? estoy repitiendo =( i no me gusta nada vaLencianoo si no estas tu q lo sepas estoi mui disgustadaa jajaja ya iremos a vertee,,, se te kiere mucho i te examos de menos mucho,, las q mas yo i andreea guillan

Lo dijo Lidia Gonzalez Oña el 02.10.2008 a las 19:49

…cuando sea mayor quiero ser profesor de valenciano…

Lo dijo germane el 03.10.2008 a las 19:18

Mi super ex profesor de valenciano ! Ya llevamos semanas de instituto y aun no me creo que me hallas abandonado ivan . Pero bueno se superara..
Que sepas que te hecho mucho de menos, que no he tenido ningun profesor como tu i que quiero volver a verte =) Este año voi a hablar valenciano en la clase, te lo prometo..
ah y tengo tu libro pero no me lo voi a leer hasta que me lo firmes !

Iván Carbonell i Iglesias

Lo dijo Andrea Guillàn el 06.10.2008 a las 16:59

Que fuerte!! La verdad es que los miopes tienen eso, que te miran y parece que te traspasen por dentro…. que mal está haciendo el laser al mundo…… a mí, algún día se me acabará pero todavía tengo uno….

Lo dijo gatita norte el 09.10.2008 a las 14:08

ein?

Lo dijo Sr. Crus el 09.10.2008 a las 15:50

Ivan! He de parlar amb tu ! es molt important el que he de dir-te però no savia com contactar amb tu!! Quan abans el lliges millor! Et done el meu msn antic que l’altre només ho utilitze per a coses de treball, ja saps que no tinc molt de temps per a estes coses!
giirl.wiii@hotmail.com

Lo dijo important el 03.12.2009 a las 19:30

me gustaria por favor un resumen del libro no se mucho valenciano y tengo que hacer un trabajo muchas gracias

Lo dijo mari el 10.02.2010 a las 01:13

NECESITO UN RESUMEN DE LIBRO PRESENTACION NUCLEO Y DESENLACE PERSONAJES PRINCIPALES Y SECUNDARIOS PUNTO DE VISTA DONDE OCURREN LOS HECHOS EL GENERO Y SUBGENERO Y UNA EVALUACION CRITICA . POR FAVOR LO NECESITO EN VALENCIANO YNO SOY ESPAÑOLA . GRACIAS.

Lo dijo mari el 10.02.2010 a las 01:18

ola no soy española necesito el resumen del libro con sus personajes porfavor que me undo en el velenciano y en el castellanodigamelo pronto

Lo dijo zaida el 24.02.2010 a las 17:36

os estais preocupando por el resumen del libro y no lo leeis aber sabeis quien es el autor a caso ivan carbonell mi profesor de valenciano el mejor ke e tenido nunka con el supe el significado de frase y oracion cosa ke no entendia el año pasado desde ese dia supe ke era buen profesor y yo por el si hace falta me leeo asta el quijote yo me lo voi a comprar y no me lo han mandado de trabajo

Lo dijo paula el 04.05.2010 a las 20:25

Ostres! Enhorabona Ivan! L’he de tornar a llegir, ara ja en format llibre. Besets i moltes vendes (amb una mica de retard!)

Lo dijo Vanessa Ferre el 05.07.2010 a las 18:37

Wow! El meu professor favorit! :) Ivan,no sé com nasos contactar amb tu!! Açó és pijor que quan hem vas deixar fent un exàmen a la classe de 1º de BATX A i desaparegueres de l’institut…jajaja. Rés,era per a comentar-te les novetats d’OT i dir-te que vaig rebre el missatge de Lujan de part teua.GRÀCIES! :) Però no només per aixó,per tot.De veres,has sigut un bon professor,però sobretot un bon amic i espere que et vaja tot genialment bé.
Perdona les meues faltes d’ortografía!

Una besadeta i un abraç ben fort!

P.D.:Un dia a classe hem demanares efussivament que hem cassara amb tu(no cregues que s’hem ha oblidat, eh?) i he de dir-te que això esta fet!Algun dia seré la senyora de Ivan Carbonell!Jajaja

Lo dijo Sarai Pla. el 14.09.2010 a las 07:36

Deja tu comentario...