Gilles Aubry @ Octubre CCC

Dimecres, 15 d’octubre, a les 20h

Cicle (((vibra))) d’electrònica experimental

GILLES AUBRY presenta BERLIN BACKYARDS

En la primera sessió de la tercera temporada del cicle ((vibra)), gilles Aubry presenta el seu aclamat i guardonat projecte “Berlin Backyards” (que acaba de publicar-se en CD en el segell portuguès Crónica Electrónica) i que es basa en enregistraments de camp realitzats en els molt característics patis de les vivendes de Berlin.

Aquests patis són llocs transitoris entre espais privats i públics, cases sense teulada i carrerons al mateix temps. Llocs amb diversos tipus d’interacció social, des de salutacions amistoses a voyeurisme pervers (que inclou una doble dimensió de control social, aural i visual, totes en nom de la seguretat de la comunitat). Terra de ningú.

A nivell acústic, aquests patis serveixen com a grans cambres de ressonància enregistrades per Aubry i posteriorment ensamblades amb l’ajuda d’un software dissenyat específicament per al projecte.

Gilles Aubry, artista sonor, compositor i músic d’orígen suís, viu a Berlin. Empra enregistraments de cmap, entrevistes, programació, so surround, hacked electrònics i improvisació per a crear actuacions en viu, instal·lacions sonores i treballs en CD.

El seu treball sonor és una activitat d’investigació en curs sobre els aspectes formals, perceptuals i antropològics de la producció i recepció sonores, incloent-hi la percepció auditiva, la representació espacial, l’especificitat de lloc, acústica cultural i fluxos d’informació. Ha estat implicat a nombroses col·laboracions amb artistes internacionals a tot Europa, Estats Unit, Rússia i Àsia des de 1995.

Octubre CCC
Sant Ferran, 12
46001 València

Ir al inicio de página...

Deja tu comentario...