El Cabanyal

Una vegada més, a la ciutat de València estem pegant-nos bascollades. De vegades, sembla que som un país de puta merda, però sempre queda gent amb collons i els collons són per a les ocasions. No de bades València va fer nàixer la FAI a la platja del Saler allà per l’any 27: alguna cosa deu quedar de tot allò, pense jo…

La il·lustració que teniu dalt la va fer El Gat Invisible per al “cinqué número solt” de La Traca, l’any 2001. Era tota una premonició del que està passant a hores d’ara, que “la revista per a la gent de tro” va saber intuir molt abans que ens regírem únicament pel que li rota a l’extrema-dreta.

Casualment, la portada d’aquell número de La Traca estava dedicada a un altre personatge fastigós de qui ningú no sembla recordar-se’n a hores d’ara, malgrat l’expoli i el llatrocini que va practicar mentre tenia la paella pel mànec. Han agafat al Matas, al Bárcenas, al Bigotes i hi ha una mínima possibilitat que li peguen un calbot al Camps, però a aquest senyor no hi ha ni cristo que puga amb ell. ¿Què ningú no pensa enviar-li a la Guàrdia Civil?

Ir al inicio de página...

Comentarios cerrados.