El Beato Santorum, la punteta només

santorum

Torna el Beato Santorum, un vell conegut nostre i Candidat Oficial d’Alababarada en les primàries republicanes dels Estats Units. En els resultats apareguts avui de la Bloomberg Politics / Saint Anselm New Hampshire Poll, el governador de Wisconsin Scott Walker i el senador per Kentucky Rand Paul guanyen i estan empatats amb el 12%. Jeff Bush cau a l’11% i Donald Trump arriba a un increïble 8%.

Tots li passen per davant al pobre Beato Santorum, que ha de conformar-se amb un patètic 1%, incloent-hi els inexplicables 5% de Ben Carson i 3% de la bruixa Carly Fiorina, però estem segurs que el Beato Santorum, amb l’ajuda de Déu Nostre Senyor, remuntarà aquests pobres resultats i encara podrà donar-nos noves i més grans alegries.

Ir al inicio de página...

Comentarios:

He oblidat dir que, naturalment, Alababarada farà una porra per a les eleccions de 2016, sempre recolzant incondicionalment a Rick Santorum (encara que acabe no presentant-se).
El calendari va així:
–Els caucus d’Iowa seran el dilluns 1 de febrer (festivitat de Sant Enric Morse i Sant Agripà, bisbe i màrtir)
–Les primàries de New Hampshire el 9 de febrer (Santa Apolònia d’Alexandria i Sant Alt)
–Els caucus de Nevada el 20 de febrer, –Sant Lleó de Catània– (que es van imposar des del 2008 i on Gingrich “el follaoret” va traure un gens menyspreable 21%, però superat per Romney amb un 50’1%
–ii finalment les estupendes primàries de South Carolina el 27 de febrer (Sant Procopi Decapolita), però que aquest corresponsal les seguirà des de The Blind Tiger Pub com ve sent habitual.

Lo dijo Dj Pay el 11.05.2015 a las 21:06

Jo això dels cacaus no ho he entès mai però, com en el cas de Rita, vaig amb el Beato Santorums sí o sí.

Lo dijo Papi el 27.05.2015 a las 23:04

Deja tu comentario...