Bunker anti zombi

El Dani, un valent del Vallès Oriental, comarca propera a Barcelona, s’està construint un bunker anti zombis. La seua idea és poder sobreviure a un possible atac zombi, ell i la seua família.

En la faena l’ajuden el sr. Del·lal i Abdula, dos paletes que té contractats, tot i que ells no saben per a què estan treballant.

En el seu blog podeu seguir pas a pas tot el procediment de construcció, amb plànols detallats i fotografies de tots els passos (tancament exterior, condicionament interior, reforçament d’estructures, una presó per a possibles captures de zombis i ¡novetat! una caldera per a la calefacció que empra als propis zombis capturats com a combustible.

Des d’ací no podem més que desitjar-li tot l’èxit per al seu projecte i molta sort en les inspeccions municipals que està patint: ¡que el deixen treballar en pau, perquè la invasió zombi és imminent!!

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Es podrà llogar per si de cas?

Lo dijo Raixall el 04.03.2011 a las 19:13

Bon dia, soc el que estic construint el bunker. Escric només per agraïr a l’autor d’aquest article la publicació del mateix. I felicitar-lo perque ni jo mateix hagues reumit el projecte de forma tant correcte.
Una abraçada
I Raixall ho sento però no es lloga.

Lo dijo dani el 08.03.2011 a las 15:54

Mantin-nos informats de les evolucions!

Lo dijo Papi el 08.03.2011 a las 17:38

Aquí somos muy de zombies!!!

Lo dijo Antoinette De veró el 09.03.2011 a las 16:26

Deja tu comentario...