Alertan del peligro de una nueva droga de rápida difusión por Internet

L’article el trau La Vanguardia (fins no fa massa lustres, un diari seriós), i sembla com publicitat pagada pel càrtel de Medellín.

La Mare de Déu Sinyor: anuncien a tota plana una droga nova “que et posa de bon humor i que et provoca al·lucinacions” (com si foren els Pallassos de la Tele: Gabi, Fofó i Miliki) i que, damunt, és fàcil d’aconseguir. Jo en vull d’això!!! A prendre pel sac l’atur, la hipoteca, Mariano Rajoy, Rato, Bankia, Artur Mas, Fabra el Bueno, la Cosina de Risc i la Puta de la Monja Segrestadora de Xiquets. En vena, ho vull en vena ja i astacat fins al moll de l’os!!

I damunt, la puta droga la venen per l’internet eixe, on tot és porno, pederastes assedegats de carn tendra i blogs de comunistoides. I a quatre xavos. Això és millor que l’Home dels Caramels que es posa a la porta de les escoles (i amb qui no he aconseguit trobar-me mai, malgrat que em passe totes les putes vesprades d’hivern davant l’institut de Patraix: quina presa de pèl, senyor!, no sé per què m’he cregut mai les històries que em contava ma mare…).

Per l’amor de déu, senyors de La Vanguardia: facen el servei complet i, per favor, posen el link als camellos, que no em puc aguantar les ganes d’androgar-me fins les celles.

O és que te la pots descarregar per USB???

Ir al inicio de página...

Comentarios cerrados.