2010: comença la dècada del Techno

i love techno

Que Sant Juan Atkins, Sant Derrick May i Sant Kevin Saunderson us conserven l’oïda i les cames a tots, pobres mortals, perquè ja s’ha acabat el bròquil!!

Torna el techno i la dècada que avui comença serà la Dècada del Techno.

Ens ho preguntàvem en una altra web fa només un parell d’anys, quan constatàrem que “la situació electrònica actual (parle des del punt de vista artístic) està feta una autèntica xufa, si més no en el que es considera el mainstream de l’escena: ¿on està l’autèntic esperit underground i radical que la va veure nàixer? ¿per què es bastardeja l’essència de la música electrònica amb barreges cutres que només són les imposicions de la cultura oficial contra l’escena dance desenfrenada? ¿per què se segueixen camins que no porten enlloc i que són només producte de la manca d’idees? ¿a quin sant permetre que pop, electro, clash, trash i tanta brossa facen malbé tantes pistes de ball? ¿per què els productors estan acomplexats pel rock, un estil tan infecte i purità, que ja créiem superat i oblidat (gràcies a Déu i a Detroit) des dels anys vuitanta del segle passat? ¿per què tanta guitarreta hortera i banal molestant sobre les autèntiques i salvatges bases electròniques?”

Doncs això s’ha acabat, senyores i senyors. El Techno tornarà i acabarà amb tot, un autèntic apocalipsi bakala que arrabassarà les ments dels clubbers com una bomba atòmica (una bomba de bombos a negres) que anihilarà les ànimes i els cossos i no deixarà pedra sobre pedra.

Ho ha deixat dit Felipet el Profeta:


felipet

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Amen

Lo dijo Chema el 01.01.2010 a las 18:14

amen amen amen

Lo dijo germane el 02.01.2010 a las 15:36

home pos si es aixi… hi ha certa web que deuria reviscolar per a la ocasió… i no quiero mirar a nadie.. si o no! SI O NO!

Lo dijo Templeton el 02.01.2010 a las 21:32

Pues que Bowie nos pille confesaos…

Estos bakalas funcionan como la derecha antigua: nunca discrepan, siempre tiene razón el líder… es el pensamiento único…, observo.

Lo dijo Acid Queen el 03.01.2010 a las 03:40

Yo para ir haciendo camino y siguiendo lo vaticinado por DJ Pay, recuperé el otro dia el Decks, Efx & 909…
Vuelve el technooooooooooo!!

Lo dijo Temple el 08.01.2010 a las 22:22

Por cierto no he visto que en la web de DJ Pay diga nada al respecto… humm

Lo dijo Temple el 08.01.2010 a las 22:24

Deja tu comentario...