10 dB 2009 @ Burjassot

L’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot organitza la setmana del 7 al 17 de maig el Festival de les Arts Escèniques de Burjassot, més conegut com els Deu dies de Burjassot o 10 dB. Aquest festival, que ja va per la seua cinquena edició, demostra que és possible ajuntar una oferta de qualitat en matèria musical i teatral, amb actuacions per a tots els públics i amb uns preus a l’abast de tothom (incloent-hi espectacles gratuïts); fet que posa la ciutat de Burjassot a l’avanguarda de la cultura valenciana.

Festival 10 dB @ Burjassot

En la pàgina web del festival 10 dB, www.10db.org , podeu trobar tota la informació d’última hora (p.e. cartell, entrades, etc.). Enguany cal destacar l’actuació de Serrat, Faemino y Cansado, Russian Red, Els Joglars, Vetusta Morla (gratuït!), Bambalina Teatre, Pedro Guerra, Los delinqüentes i molts més. Fins i tot hi actuarà El canto del loco, que de tot ha d’haver en la vinya del Senyor.

Ir al inicio de página...

Comentarios:

Hello there! I just want to give a big thumbs up for the excellent information you have here on this blog post. I will certainly be returning to your blog for even more quickly.

Lo dijo Delphine Coriano el 11.08.2020 a las 10:51